Coaching

 • TAOW 

Je herkent het vast wel, je loopt ergens tegenaan in je leven en je wilt daar graag uit komen, maar voelt niet de noodzaak of behoefte om naar een psycholoog te gaan. Je hebt geen diagnose en de problemen vallen ook wel weer mee. Je wilt gewoon even je ei kwijt, met iemand praten, wat advies van een neutraal persoon of gewoon een luisterend oor zonder (voor)oordelen. In dat geval heb je soms alleen al genoeg aan een Goed Gesprek. Dit bieden wij maandelijks, gratis aan voor maximaal 10 personen per keer. Bij een Goed Gesprek worden er bepaalde thema’s aangeboden om met ons en de groep over in gesprek te gaan. Een eigen thema inbrengen is overigens ook altijd mogelijk. De bijeenkomsten vinden plaats in Breda, bij de Bagels & Beans (Gasthuispoort 2). Je kunt je hiervoor aanmelden via de mail of via het Goed Gesprek Event op onze facebook pagina.

 

Als je behoefte hebt aan meer of een diepgaande begeleiding willen wij jou graag verwijzen naar de trainingen die wij aanbieden. Meer informatie vind je onder het kopje trainingen.

 

Wanneer je de training hebt gevolgd en daarna nog behoefte hebt aan extra begeleiding kun je gebruik maken van onze VIP of team coaching. Hier kun je voor kiezen als je behoefte hebt aan iemand die jou kan ondersteunen om stap voor stap over je angsten en blokkades heen te komen. Iemand die je vertrouwt, waar je je goed bij voelt, iemand die zelf ook zijn of haar eigen weg heeft bewandeld en bovenal iemand die jou inspireert, motiveert en naast je staat om jou in jouw proces te ondersteunen. Iemand die daarnaast de tijd voor je neemt, oprecht naar je luistert, vragen stelt en die oprecht aandacht heeft voor datgene waar jij mee worstelt.

Op dit moment biedt The Art Of Wisdom de volgende coachingstrajecten aan:

 

 • VIP Coaching

Deze individuele 1 op 1 coachingsessie is op een locatie in Breda of via skype. De locatie ligt bij deze coachingsessie niet vast, maar is in afstemming met elkaar nader te bepalen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een wandeling door het bos, een veilige ruimte op jouw werk of met een kopje koffie in de stad. Je hebt een coachingsessie met Vivian of Ilknur.

 • Team Coaching

Naast de training Awaken Your Superpower of Choose Your Own Way, bieden wij ook teamcoaching aan op locatie. Deze extra coachingsessies worden verzorgd door Vivian of Ilknur.

De pakketten, die The Art Of Wisdom aanbiedt, bestaan uit:

 

Pakket Sessies
Small 1 sessie op locatie
Medium 2 sessies op locatie
Large 4 sessies op locatie

 


Voor meer informatie en prijsindicatie mail naar contact@taow.nl.

 

(kop) En meer

 • gastspreker
 • teambuilding
 • gastles
 • intervisie

 

Onderwerpen:

 • Geluk
 • Ervaringsdeskundigheid in combinatie met professionaliteit
 • Leren filosoferen
 • Gender en seksualiteit
 • Culturele achtergrond
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Leven uit je eigen kracht
 • Intuïtie
 • Burn-out
 • Empowerment
 • In vrijheid leven
 • Een succesvol leven
 • Innerlijke balans en flow
 • Comfortzone
 • Authenticiteit, doorzettingsvermogen, empathie, bewustwording