Coaching

Stel, je loopt ergens tegenaan in je leven en je wilt daar graag uit komen. Je wilt gewoon even je ei kwijt, met iemand praten, wat advies van een neutraal persoon of gewoon een luisterend oor zonder (voor)oordelen. In dat geval heb je soms alleen al genoeg aan een Gratis Geluks Gesprek met een coach. 

Als je behoefte hebt aan meer of een diepgaande begeleiding, wil ik jou graag verwijzen naar de trainingen die ik aanbied. Wanneer je de training hebt gevolgd en daarna nog behoefte hebt aan extra begeleiding kun je gebruik maken van mijn VIP of team coaching.

Op dit moment biedt The Art Of Wisdom de volgende coachingstrajecten aan:

Gratis Geluks Gesprek

Loop je ergens tegenaan? Wil je er uit komen, maar weet je niet hoe? Ben je bereid om te groeien, maar heb je hier hulp bij nodig? Ben je bereid om ook financieel in jezelf te investeren?

Dan bied ik jou een Gratis Geluks Gesprek aan om helderheid in jouw probleem te krijgen en op zoek te gaan naar een voor jou passende oplossing.

Meld je aan voor het goed gesprek via contact@taow.nl

VIP Coaching

Deze individuele 1 op 1 coachingsessie is op een locatie in Breda of via skype. De locatie ligt bij deze coachingsessie niet vast, maar is in afstemming met elkaar nader te bepalen.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een wandeling door het bos, een veilige ruimte op jouw werk of met een kopje koffie in de stad.
De pakketten, die The Art Of Wisdom aanbiedt, bestaan uit:

Small : 1 sessie op locatie
Medium: 2 sessies op locatie
Large: 4 sessies op locatie.

Team Coaching

Naast de training Awaken Your Superpower of Choose Your Own Way, bied ik ook teamcoaching aan op locatie.

De pakketten, die The Art Of Wisdom aanbiedt, bestaan uit:
Small : 1 sessie op locatie
Medium: 2 sessies op locatie
Large: 4 sessies op locatieVolg ons op social media!