Ilknur

Na mijn opname ben ik verhuisd naar Breda om hier een nieuw leven voor mezelf op te bouwen en ik ging weer studeren. Na het behalen van mijn MBO diploma ging ik naar het HBO waar ik de opleiding Social Work ging doen, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Tijdens mijn 3e jaar van mijn studie kreeg ik een flinke burn-out. Ik ben weer terug in therapie gegaan om opnieuw aan mezelf te werken. 20 EMDR-traumatherapie sessies verder heb ik de draad van mijn studie weer opgepakt. Tijdens de minor ‘Verschil Maken’ kwam ik opnieuw terecht in een quarterlife crisis, omdat ik me ervan bewust werd dat het leven wat ik leefde niet overeenkomstig was met mijn dromen en de persoon die ik wilde zijn. Hierdoor besloot ik weer aan mezelf te werken en investeerde ik in een jaartraining om mijn diepe overtuiging dat ik mezelf niet goed genoeg vond te doorbreken. Ik wilde echt gelukkig en vrij zijn, maar ook heel erg graag mijn diploma behalen! Deze duidelijke doelen lieten mij inzien dat daar nogal wat (innerlijk) werk voor nodig was.

Tijdens de minor en de jaartraining leerde ik mezelf te gaan zien als een waardevolle vrouw met een duidelijke visie die daar ook echt voor gaat. Al mijn ervaringen vanuit mijn leven en de kennis en vaardigheden die ik heb opgedaan tijdens de opleiding wil ik dan ook graag doorgeven met The Art Of Wisdom.

Naast The Art Of Wisdom ben ik ook veel bezig met yoga en mijn veganistische voedings/levensstijl. omdat ik zowel mijn geestelijke als mijn lichamelijke welzijn heel erg belangrijk vind. Daarnaast schrijf ik in mijn journal, maak ik video’s en hou ik er ook heel erg van om bij mijn familie en vrienden te zijn en leuke dingen met ze te doen. Dit is wie ik ben in een notendop.

Volg ons op social media!