Over The Art of Wisdom

We hebben dezelfde opleiding gevolgd, maar in een ander jaar. Beiden kwamen we er tijdens het laatste jaar van onze studie achter dat we niet het reguliere werkveld in wilden, maar iets voor onszelf wilden beginnen. We leerden elkaar kennen via onze oud docent en hadden meteen een klik. Die klik heeft alles te maken met onze gedeelde passie: het coachen, inspireren en motiveren. Dit doen wij door middel van onze interactieve trainingen rondom bewustwording en geluk, gericht op de persoonlijke ontwikkeling. Wij willen dat ieder ander in gaat zien hoe waardevol zij zijn en streven ernaar dat iedereen zingeving in zijn leven heeft. Jij bent het waard om jezelf te laten zien en horen want jij bent het waard om te weten wat jou gelukkig maakt.

Vivian

“Accepteer jezelf zoals je nu bent,
pas dan kan je verder groeien."

Ik ben opgegroeid in een fijn gezin met mijn ouders en zus in Middelburg, Zeeland. Ik heb niks te klagen over mijn goede jeugd en de liefde die ik heb mogen ontvangen. Echter, hoe veilig je thuissituatie ook is, in het leven komt iedereen zijn uitdagingen tegen. Zo heb ik mezelf vaak niet gehoord of gezien gevoeld wat ervoor zorgde dat ik mezelf niet zag. Ik dacht dat anderen slimmer en beter waren en vond mezelf niet waardig aan hen.

Lees meer.

Ilknur

“Het maakt niet uit waar je vandaan komt,
maar wel hoe je ermee omgaat.”

Ik heb heel veel meegemaakt in mijn leven. Hier kon ik niet over praten waardoor ik er super ziek van werd. Op mijn 18e werd ik een half jaar klinisch opgenomen in de jeugdhulpverlening met de diagnose PTSS en kreeg ik dagelijks therapie om aan mezelf te werken. Ook tijdens de opname heb ik vreselijke dingen gezien en meegemaakt. Alles wat ik heb meegemaakt heeft mij gevormd tot wie ik nu geworden ben.


Lees meer.

Volg ons op social media!